Acabau d'entrar a un bloc de dones i algun "homanet" a qui els agrada sa "mountain bike". Sa idea de crear aquest bloc, no és altra que poder compartir ses rutes que anam fent i també planificar rutes noves per descobrir i conèixer millor els racons d'aquesta illa. I per que no ... també de fora.

diumenge, 1 de novembre del 2009

RUTES DISSABTE CAPVESPRE

4 comentaris:

  1. Tere, per veure ses fotos de sa ruta d'avui has de entrar a: http://www.flickr.com/photos/kikecardona/sets/72157614184939515/

    Per descarregarles has d'anar a sa foto, damunt hi ha una lupa o zoom, clickau damunt aquesta lupa i sa foto es fa grossa, damunt ella hi ha tamanys predeterminats, clickau damunt descargar archivo o tamaño original i teniu la foto.

    ResponElimina
  2. Hola Tere, veig que ja has sol.lucionat es tema d'es contador de visites y en Jota ja t'ha donat s'enllaç per descarregar ses fotos que vaig fer (sa foto d'en Xisco estirat per terra fent fotos l'hauries de penjar...)
    Salut!

    ResponElimina
  3. Sí, tema comptador ho vaig trobar tot d'una gràcies.. i per es tema de fotos li toca a n'en Siscu penjar ses fotos de sa ruta. Li donarem un vot de confiança, si veig que no la penja, ja ho faré, jo també li vaig fer sa foto des de una altra perspectiva.

    ResponElimina