Acabau d'entrar a un bloc de dones i algun "homanet" a qui els agrada sa "mountain bike". Sa idea de crear aquest bloc, no és altra que poder compartir ses rutes que anam fent i també planificar rutes noves per descobrir i conèixer millor els racons d'aquesta illa. I per que no ... també de fora.

divendres, 5 de febrer del 2010

Dues rutes molt interessants

La vostre ‘corresponsal’ a Catalunya per fi es decideix a escriure-us un article…
Us vull proposar una parell de rutes que vaig tindre la oportunitat de fer l’any passat.


-Molt a prop on visc jo, tenim una ruta anomenada els Tracks del Diable que no us heu de perdre si teniu la oportunitat d’aterrar a Catalunya. El nom ho diu tot… i tant del Diable…,es una ruta exigent però una meravella, els paisatges son molt bonics, la gent molt amable i la gastronomia boníssima. La ruta està pensada per fer en 3, 4 o 5 dies i es passa per pobles amb molt encant; Rupit, Tavertet, entre d’altres. Allí hi trobareu el company Jordi, un noi molt simpàtic que ens va atendre molt bé.Us penjo l’enllaç de la web on veureu l’itinerari i a la secció de fotografies hi trobareu les colles que han anat a fer-ho, jo hi soc amb els meus amics la Rosa i el Dani unes maquines del esport en general i grans amics.
http://www.tracksdeldiable.com/

-I l’altre ruta que us vull parlar es del viatge que vaig fer amb la meva amiga Monica a terres marroquines per setmana santa.
Parlo del Sàhara Bike; una setmana de rutes en BTT per l’Anti-Atlas al Marroc, una terra increïble que ens va quedar per sempre mes al cor. Una aventura on vam descobrir un país preciós i una gent meravellosa; tant els companys que allà ens vam conèixer pedalant com els guies marroquins i espanyols.
La veritat que no hi ha paraules per aquest viatge, només imatges, records i una enyorança que et queda dins per sempre.

Us penjo el link de l'agencia que porta aquest viatge. http://www.alventus.com/v3/
Cliqueu en el vídeo del Sàhara Bike per veure les fotos., conecteu els altaveus.

http://picasaweb.google.es/silviapiha/Peliculas#5434529033669236018

Pròxima parada….. Volta a Eivissa, si hi aneu ens veiem allà.

2 comentaris:

  1. Quina enveja!! esperem que algun dia podrem gaudir de alguna de aquestes rutes.
    Salutacions Catalunya

    ResponElimina
  2. certament, tenen bona pinta aquestes rutes... però de moment tenc que superar es "track del diable" que va resultar es tudonet de Sta.Àgueda..

    ResponElimina