Acabau d'entrar a un bloc de dones i algun "homanet" a qui els agrada sa "mountain bike". Sa idea de crear aquest bloc, no és altra que poder compartir ses rutes que anam fent i també planificar rutes noves per descobrir i conèixer millor els racons d'aquesta illa. I per que no ... també de fora.

dissabte, 7 de novembre del 2009

TRANSPORT RUTA SANT CLIMENT

M'ha arribat a ses orelles que hi ha una empresa de transports d'autobus, anomenada Norbus, que fa viatges de gent i velos. El que du el tema és en Txema de la yeti, el mahones, i solen cobrar 6 € per persona.
Si anam o tornam de Sant Climent i som unes quantes podriem demanar informació per el tema del transport. Jo replegaré el nº de telefon.

Esper que ho passeu molt bé avui vespre al sopar de dones, jo no vindré, ja en pactarem un tots els integrants de APOCAPOCIAMBBONES... No fagueu llarg i esper que dema no tingueu gaire resaca...

2 comentaris:

  1. Informa't de totes maneres hauriem de saber qui ve, qui estigui interessada s'hauria de posar en contacte. no trobau?

    ResponElimina
  2. Per ara jo venc, jo arreplegaré el nº de telf. i demanaré informació. Si som els quatre de sempre ens pot venir a cercar un particular ...

    ResponElimina