Acabau d'entrar a un bloc de dones i algun "homanet" a qui els agrada sa "mountain bike". Sa idea de crear aquest bloc, no és altra que poder compartir ses rutes que anam fent i també planificar rutes noves per descobrir i conèixer millor els racons d'aquesta illa. I per que no ... també de fora.

dilluns, 2 de novembre del 2009

1a ruta apocapociambbones


El dia ens a acompanyat i ham pogut gaudir entre altres camins de la pujada de terra de Sant Pere, de les platges de Pregonde, Bini-metlar, Cala Mica i Cavalleria amb un estat immillorable de tranquil·litat la mar estava com una bassa d’oli.
Aquell esperit de superació que ens fa per lo menys intentar arribar primer dalt de una pujada, baixar alguna trialera que no havies baixat mai, aconseguir no posar el plat petit a les pujades que el teníem que posar, fins i tot i a qui li agrada passar per dins les bases, quina disfrutada!!.

Rute realitzada uns 40 km




De Películas

http://picasaweb.google.es/siscuiague.apocapociambbones/Peliculas#5412950107249119090






Aqui la teniu fixeuvos quina nedada

17 comentaris:

  1. Una vegada mes per nosaltres es un plaer poder gaudir d’es paisatges i vivències que ens brinda Menorca amb bicicleta de muntanya. Mes encara si pots fer-ho acompanyat de alguns amics i amigues que els agrada el mateix.
    Vos volem donar les gracies de tot cor als companys de ruta Tere, Susana, Bea, Jota i Kike.
    Gracies i que en puguem fer moltes mes.

    ResponElimina
  2. i tant que en farem moooooooooooooooltes més, sobretot si tenim el gran dia que va fer diumenge i amb bona armonia que reinava...jejejje..basses basses basses vull més basses...

    ResponElimina
  3. Siscu i Ague, no heu de donar les gracies a ningú,al contrari, noltros us les hem de donar a voltros per preparar rutes com aquesta. I també he de donar les gracies a na Tere per montar aquest blog. Entre tots vau aconseguir que diumenge disfrutessim de llocs meravellosos que no solem anar i la companyia va ser inmillorable, puc dir i repetir QUE SOU UNES GRANS PERSONES, GRACIES... Hauriem de preparar la proxima que aixo no ha de decaure!!!!

    ResponElimina
  4. Ei! començau a dominar aço de penjar fotos.. Siscu, trob que hi manca sa foto on nedes en sec, pero supòs que la tens dins es muntatge que tens pendent de penjar. Sa veritat es que ens ho vam passar be, tot i que desig que comenceu feina d'una vegada, açò de sortir entre setmana no val. Ah! i sa pròxima ruta es dia 15 de novembre, no es aixi?

    ResponElimina
  5. Na Susana te raó, no heu de donar les gracies, vau preparar una ruta molt xula, es dia va ser fantastic tot i sa epoca de s'any en que esteim, s'ambient també va esser molt bó, que es el que importa i ningú no hem va tenir que deixar cap camerà... Al menys jo m'ho vaig passar molt bé. Aixó si Sisco, volem veure sa foto a on estas per terra...
    Ah! Bea no et preocupis per ses basses prest no te les acabaras...

    ResponElimina
  6. Kike ja veix que sa truita s'ha girat,cuantes cameres vols a canvi de destruir dita foto?.

    ResponElimina
  7. kike, no hi ha manera. Vaig penjar sa foto ahir vespre i no feia mitja hora que ho havia fet i vaig rebre un sms amenaçador.. em vaig aixecar des llit de cop a llevar-la.

    ResponElimina
  8. Siscu no hi ha prou cameres, per pagar aquesta foto...sa truita s'ha ben girat!! hem sembla que durarà estona, de moment jo he possat es negatiu dins sa caixa forta!! je je je... Tere no et preocupis sempre podem posar s'enllaç a sa meva galeria de Flickr per veura sa foto.

    ResponElimina
  9. Al loro en lo que feis voltrus dos!

    ResponElimina
  10. Kike i Tere jo us apoyaré a voltros, em de publicar les fotos dalt velo i les prohibides... no us preocupeu que " a perro ladrador poco mordedor"

    ResponElimina
  11. ara vaig a penjar un enllaç per anar directament a sa foto.

    ResponElimina
  12. Tere que te diu res foto cafe caleta?

    ResponElimina
  13. Ei Tere i Kike que l’heu vist, la mare que el va pari quina nedada.

    ResponElimina
  14. ei! com ho fas? ja me faras classes, comences a dominar es tema de ses fotos. Ja m'havia fixat amb sa foto de voltros dos, no recordava haver-vos fet sa foto amb sa platja de fons. Però en aquesta has passat de nedar en sec a nedar a sa platja. Entrenaves per sa pròxima triatlo? que consti que l'has penjada tu, eh?

    ResponElimina
  15. Espera que vegis es muntatge de ses fotos de se volta, que vaig fer ai vespre es temps que voltros estàveu de parranda

    ResponElimina
  16. Quina volta? Ja ho penjaràs.. ja veuré si faig censura o no

    ResponElimina