Acabau d'entrar a un bloc de dones i algun "homanet" a qui els agrada sa "mountain bike". Sa idea de crear aquest bloc, no és altra que poder compartir ses rutes que anam fent i també planificar rutes noves per descobrir i conèixer millor els racons d'aquesta illa. I per que no ... també de fora.

dilluns, 30 de novembre del 2009

4a ruta apoc apoc i amb bones



Ruta per descobrir nous trams del camí de cavalls, hem baixat a Son Bou per enllaçar el camí de cavalls fins Canutells passant per cala Llucalari, Cala'n Porter, Cales Coves i Canutells per després sortir direcció Sant Climent, enllaçar es camí de Na Forana, Bini Calaf, carretera Cala'n Porter-Alaior, Camí de Binijamo i tornar direcció Alaior.
Resaltar es tram de Cales Coves a Canutells, que era mal de localitzar i ara si que está ben marcat i polit
Al principi ha plogut un poc i hem relliscat un poc, però apoc apoc i amb bones hem arribat un poc "perjudicados" però sencers.

4 comentaris:

  1. Sa veritat que sa ruta va ser molt polida, sobre tot es tros nou de Llucalari a Es Canutells.. Veig que a poc a poc i amb bones vas superant totes ses proves. Llàstima de ses "tronyelles".

    ResponElimina
  2. Que son ses tronyelles?...
    La ruta va ser "guapa", tenim el llistó bastant alt amb es tema de les rutes... no n'hi ha hagut cap que m'hagi defraudat. Es que tenim un rutero... de dalt de tot. Ague no et posis gelosa!!!

    ResponElimina
  3. Ses trunyelles no se prou que son, pero me inmegin que hauran de ser postissas.
    En cuant ha ses rutas si se companyia es bona lo demes es facil, a bona hora ho digui fins ara s'embient ha estat inmillorable.

    ResponElimina
  4. Res, ho deia per es comentari que va fer en Siscu, que per formar part des bloc de dones s'hauria de posar una perruca amb "tronyelles"..

    ResponElimina