Acabau d'entrar a un bloc de dones i algun "homanet" a qui els agrada sa "mountain bike". Sa idea de crear aquest bloc, no és altra que poder compartir ses rutes que anam fent i també planificar rutes noves per descobrir i conèixer millor els racons d'aquesta illa. I per que no ... també de fora.

dimecres, 4 de novembre del 2009

PROXIMA RUTA

El dia 15 esta previst que aneu amb els de la penya a Sa cucanya? Jo segurament seré baixa, pero propos que el 22 quedem per Ciutadella i em faria il.lusió anar al Cami reial.
Pensau que el pont de la Constitució s'atraca i encara no tenim dia triat per anar a fer la ruta fins a Sant Climent.
També dir a na Tere que no es queixi si sortim un parell de dies per setmana que tu vas a la piscina i si ens descuidam ens passes per damunt. Per cert avui hem tret a passejar en Jota, ell anava xano xano... i noltros feiem els alens.
Bé esper contestacions a les meves proposicions.

11 comentaris:

  1. ei, que no me queix.. simplement que no vos esforceu gaire, que s'altre dia a ses costes ni em van fer efecte ses proteines verdes des "camel". Aprofitau tot el que pugueu.

    ResponElimina
  2. Per cert Susana, per sa ruta de Sant Climent millor es diumenge pero si a sa majoria li va mes be es dilluns, ja m'esta be. I de sa ruta de dia 15 jo no tenc entes que sigui una ruta de sa penya.

    ResponElimina
  3. De la ruta de Sant Climent tan és el dia, diumenge o dilluns, quan sapiguem qui som ja decidim. De la setmana que vé no ho sé, a jo m'ho va dir na Pita i em va semblar que era cosa de la penya... Bé en xerrarem perque jo tinc sopar dissabte i dinar diumenge

    ResponElimina
  4. "Por fin Viernes" Deu quin aburriment ningu diu res.., ja esta be que estegueu concentrats-des amb sa feine, crec amb s'arribade de es cap de setmane es hora de obrir se veda e nes comentaris.
    En quant a se ruta de dia 15 no es fa en cap vincul en sa penya nomes es comenta que podriem coicidir passar per alla per si ha algú que si vulgui quedar.
    En quant al pont de la contitució que tal estaria passar una nit a un hotel (si pot ser amb espa) i aixi allarga sa ruta.

    ResponElimina
  5. Esta bé la proposta, si dema feis sopar de dones xerrau-ne perque na Sonia volia venir.
    Que Ague, has arribat a sortir del llit avui matí? Avui era un bon dia per anar a entrenar de passar dins les basses... podiem haver anat a s'hort d'es lleó amb les ulleres de bucejar

    ResponElimina
  6. Aaaaiii.. encare esic adormida llastima de tenir s'homo de vacanses crec que encare i seria.

    ResponElimina
  7. ei! que he sentit ESPA? jo si! voltros vogau i jo m'en vaig a un "jacuzzi"

    ResponElimina
  8. Que voleu un mecanic? si puc (i en voleu) jo viendre

    ResponElimina
  9. N'Ague trobe que estaria molt be que venguis, jo crec que te hauràs de rebeixar al grau de homenet com diu la presentació d'es bloc.

    ResponElimina
  10. Ey,m'acab de donar d'alta en aquest blog. Molt bé. m'agrada molt.
    Me fa ganes sa ruta de sa constitució. He estat 1 mes sense fer rés. de fet , a dia d'avui,encara no he tocat sa velo des-de sa BTT per lo d'es braç. Però bono, si m'hau d'esperar un poquet ho fareu, no?.

    ResponElimina
  11. Benvinguda Pita! dubt que t'haguem d'esperar, en tot cas seràs tú qui ho haurà de fer perque noltros feim honor a n'es nom des bloc.
    Ah! s'agreeix que hagis deixat es comentari de que t'agrada es bloc, perque veim que es comptador de visites puja però no sabem qui entra.. els comentaris estan oberts a tothom.

    ResponElimina