Acabau d'entrar a un bloc de dones i algun "homanet" a qui els agrada sa "mountain bike". Sa idea de crear aquest bloc, no és altra que poder compartir ses rutes que anam fent i també planificar rutes noves per descobrir i conèixer millor els racons d'aquesta illa. I per que no ... també de fora.

dilluns, 16 de novembre del 2009

2a Ruta apocapociambbones



Sortida des cementiri d'Alaior en direcció cami d'en Kane cap a Maó, ens vam desviar per arribar a Sant Llorenç de Binixems, fent una petita volta que ens va dur a la zona d'acampada de Son Puixet. Després agafarem en direcció al lloc d'Egipte on sortirem a la carretera de Mao - Fornells que vam seguir en direcció a Fornells per entrar en el lloc de Binimarzoc, per pujar ses costes de Sant Pere i gaudir dels plans de s'Albaida i de ses vistes del Puig de l'Hermità. De baixada ens vàrem trobar amb el grup de l'escola de la Penya que s'havien reunit a fer es dia a Sa Cucanya, mentre alguns d'ells anaven de fang fins ses orelles, altres preparaven una gran paella. Deprés d'una petita visita vàrem acabar la ruta tornant agafar el camí d'en Kane per arribar altra vegada al lloc de sortida.

3 comentaris:

  1. Quina ruta més xula... veig que el mecanic va començar feina... bé la setmana que vé m'apunt. Com quedam igual a les 8 skate?

    ResponElimina
  2. No et toca cap mes remei que apuntar-te, ja no en pots fallar cap.

    ResponElimina
  3. Ei!!
    aquest bloc està molt bé!!
    Enhorabona per la idea i a vogar!!

    ResponElimina