Acabau d'entrar a un bloc de dones i algun "homanet" a qui els agrada sa "mountain bike". Sa idea de crear aquest bloc, no és altra que poder compartir ses rutes que anam fent i també planificar rutes noves per descobrir i conèixer millor els racons d'aquesta illa. I per que no ... també de fora.

dilluns, 19 d’octubre del 2009

VOLTA A MENORCA PER EL CAMI DE CAVALLS

Aquesta ruta la vam en realitzar entre els dies 14 i 17 d'agost de 2009. Vam partir de Ciutadella cap a la costa nord de s'illa en direcció al cap a llevant seguint cadasquna de les fites
que van marcant el Cami de Cavalls. Carregats amb tot el que es necessita per passar aquest tres dies i mes..


Primera ruta (14 d'agost)
Ciutadella - Cala Morell - El Pilar
distància: 22,100 km.

Segona ruta (15 d'agost)
El Pilar - Cala Pregonda - Binimel.là
distància: 9,100 km.

Tercera ruta (15 d'agost)
Binimel.là - Cala Presili
distància: 33,600 km.

Quarta ruta (16 d'agost)
Cala Presili - Mao - Cala Sant Esteve - Punta Prima
distància:

Cinquena ruta (16 d'agost)
Punta Prima - Cala'n Porter - Binigaus
distància total dia : 73,700 km.

Sisena ruta (17 d'agost)
Binigaus - Trebalúger - Macarella

Vuitena ruta (17 d'agost)
Macarella - Ciutadella (arribada!!)
distància:

2 comentaris:

  1. Pot ser algú va pensar que eren mols dies total tres, però si vos fixeu amb el recorregut mercat damunt el mapa que a penjat la Tere es impressionant pensar amb totes las vistes i vivències que ens a proporcionat la volta a Menorca per el camí de cavalls.

    ResponElimina
  2. Ei, gracies per aclariment! es fa dificil fer un resum en poques retxes del que ha estat aquesta volta.. com donar a coneixer lo bona que va ser aquella sindria a sa Cala de Sant Esteve.. o com ens va canviar s'expresió de sa cara quan vam voler anar a cercar es tram nou de Cami de Cavalls de Cala'n Porter i tenir que PUJAR PARETS!! amb es kms que duem damunt ses cames.. hi ha tantes vivènces durant aquest tres dies que em faria molt cansada. Potser seria sa manera de xerrar mes je,je. Moltes gràcies per tot.

    ResponElimina