Acabau d'entrar a un bloc de dones i algun "homanet" a qui els agrada sa "mountain bike". Sa idea de crear aquest bloc, no és altra que poder compartir ses rutes que anam fent i també planificar rutes noves per descobrir i conèixer millor els racons d'aquesta illa. I per que no ... també de fora.

diumenge, 25 d’octubre del 2009


Ei.. nomes es una proposta!!!
Per la ruta de diumenge crec que sera prou etgigent.

Películas

http://picasaweb.google.es/siscuiague.apocapociambbones/Peliculas?feat=directlink

9 comentaris:

  1. En Jota diu que a lo millor ve, i vol sabre quants de KMs son.

    ResponElimina
  2. Bona proposta, quan haguem vogat ja xerrarem de com ha anat... pero de totes maneres dema mati aniré a entrenar no sigui que en Charly hem renyi

    ResponElimina
  3. Bono, bono, no entrenis gaire que no he de treure es fetge per sa boca.. ja esta be de vogar!! recorda que hem de fer honor a n'es nom des bloc, a poc a poc i amb bones.

    ResponElimina
  4. Tu no et preocupis que per molt que entreni jo sempre vaig a poc a poc i per cert el nom del blog no es canviarà, al blog de sa binigaus ja ens tenen com a enllaç interesant i un de Maó, que també va en velo, també ha penjat el nostre enllaç. Prest ens coneixeran per tot ...

    ResponElimina
  5. Qui deia que es nom no tindria resso, ja podeu anar pensant amb es diseny d'es maillot

    ResponElimina
  6. Ido Ague.. ja saps, comença a mirar tema maillot.. almanco 4 i s'homanet.. per cert Susana, trob que pots posar es nom d'en "jota" ja que també deu participar..

    ResponElimina
  7. Aixo li has de dir a ell que empra el nom meu per fer comentaris...

    ResponElimina
  8. Aquesta ruta per quin nivell es?

    ResponElimina
  9. El nivell de sa ruta de diumenge, si es fa lo que esta mercat sera nesesari teni un nivell mitja-alt, per el desnivell que te. Si aguantes be rutes de 50 a 60 km pots fer aquesta.

    ResponElimina