Acabau d'entrar a un bloc de dones i algun "homanet" a qui els agrada sa "mountain bike". Sa idea de crear aquest bloc, no és altra que poder compartir ses rutes que anam fent i també planificar rutes noves per descobrir i conèixer millor els racons d'aquesta illa. I per que no ... també de fora.

dijous, 27 de maig del 2010

RUTA DE FAR A FAR

El passat diumenge de Cinquagema, juntament amb na Susana, varem fer el que diuen M Sud. Ens van deixar a la urbanització de Punta Prima on començarem a vogar entre Camí de Cavalls i carretera fins Els Canutells. Una volta allà no varem deixar el Camí de Cavalls fins arribar al Cap d'Artruix i després fins Ciutadella.

Quan vam arribar i ens adonarem del que haviem fet, ens vam fixar erem un "pam" mes grosses. A part de ser dues "dones" soles, de vogar els 74 km que ens van sortir... ens haviem orientat sense cap problema! per no dir del fet de superar alguna trialera que encara no m'explic com es va baixar.. (bé, hi ha que dir que jo vaig tenir ajuda "reptilinia" que no em pensava trobar..)
Pero bono, susto a part, vam xalar molt... L'any que ve hi tornam!!

3 comentaris:

  1. buenoooo! ja era hora que penjassiu sa crònica,molt bé, enhorabona! ara abans de que vengui sa calor forta a fer el nord!!!

    saluts!

    ResponElimina
  2. Uau!
    Esteis súper en forma!
    Quina xalada!
    I vau aturar a qualque platja a fer sa caladeta?

    ResponElimina
  3. Quin parell de dones! i quin tute de km! Enhorabona sou unes màquines.
    Per cert, vinc per ses festes de Sant Joan, arribo el 23 i marxo el 27, espero veure'ns.
    una abraçada!
    sílvia.

    ResponElimina