Acabau d'entrar a un bloc de dones i algun "homanet" a qui els agrada sa "mountain bike". Sa idea de crear aquest bloc, no és altra que poder compartir ses rutes que anam fent i també planificar rutes noves per descobrir i conèixer millor els racons d'aquesta illa. I per que no ... també de fora.

dilluns, 7 de desembre del 2009

5a ruta apocapociambbones



Poc ens pensavem quan preparavem aquesta ruta que tingués tan d'èxit de participació, es va notar que es relacions públiques va fer hores extres, ja heu vist van participar gent de fora i tot.. No cal dir que esteim satisfets del resultat d'aqueta ruta i de l'ambient que es va crear. Destacar la feina extra d'en Siscu en sol.licitar permís per poder passar per s'Heretat des Duc, a na Susana per sa seva feina organitzant el transport i el restaurant i per acabar a n'en Min, el relacions públiques, per perdre es dia acompanyant-nos per si ens feia falta res. Per cert, informar-vos que a rel d'aquesta sortida hem fitxat sa corresponsal d'aquest bloc a Catalunya, esperam tenir noticies seves ben aviat.
Moltes gràcies i fins a sa pròxima.

1 comentari:

  1. DILLUNS 7 DE DESEMBRE:
    Avui m'he aixecat a les 8.45. Com si m'haguessin "fotut" un mauru. Quan vaig arribar a casa semblava que no m'havia cansat gaire , però avui matí ja no pensava igual. Mal per els brassos, ses espatles,els bessons... i un rebentament general que semblava que m'hagués atropellat un cotxo. Però açò sí.Una gran satisfacció per haver fet sa 5º ruta, que no vegis!!. M'ho vaig passar molt bé i em sembla que puc xerrar per tots i totes .
    Moltes Gràcies als que la van organitzar. A n'en Min per fer-mos es seguiment amb sa furgoneta,a n'en Sergi que encara que no va haver de fer cap "parxe" va ser amb noltros tot es camí per si un cas i a n'en Siscu i n'Ague per es carquinyols que van ser boníssims ( Ague Podríes penjar sa recepta a n'aquest blog).
    Bonu no m'enrotll més .Fins sa proper ruta si Deu vol!!

    ResponElimina