Acabau d'entrar a un bloc de dones i algun "homanet" a qui els agrada sa "mountain bike". Sa idea de crear aquest bloc, no és altra que poder compartir ses rutes que anam fent i també planificar rutes noves per descobrir i conèixer millor els racons d'aquesta illa. I per que no ... també de fora.

divendres, 5 de febrer del 2010

Dues rutes molt interessants

La vostre ‘corresponsal’ a Catalunya per fi es decideix a escriure-us un article…
Us vull proposar una parell de rutes que vaig tindre la oportunitat de fer l’any passat.


-Molt a prop on visc jo, tenim una ruta anomenada els Tracks del Diable que no us heu de perdre si teniu la oportunitat d’aterrar a Catalunya. El nom ho diu tot… i tant del Diable…,es una ruta exigent però una meravella, els paisatges son molt bonics, la gent molt amable i la gastronomia boníssima. La ruta està pensada per fer en 3, 4 o 5 dies i es passa per pobles amb molt encant; Rupit, Tavertet, entre d’altres. Allí hi trobareu el company Jordi, un noi molt simpàtic que ens va atendre molt bé.Us penjo l’enllaç de la web on veureu l’itinerari i a la secció de fotografies hi trobareu les colles que han anat a fer-ho, jo hi soc amb els meus amics la Rosa i el Dani unes maquines del esport en general i grans amics.
http://www.tracksdeldiable.com/

-I l’altre ruta que us vull parlar es del viatge que vaig fer amb la meva amiga Monica a terres marroquines per setmana santa.
Parlo del Sàhara Bike; una setmana de rutes en BTT per l’Anti-Atlas al Marroc, una terra increïble que ens va quedar per sempre mes al cor. Una aventura on vam descobrir un país preciós i una gent meravellosa; tant els companys que allà ens vam conèixer pedalant com els guies marroquins i espanyols.
La veritat que no hi ha paraules per aquest viatge, només imatges, records i una enyorança que et queda dins per sempre.

Us penjo el link de l'agencia que porta aquest viatge. http://www.alventus.com/v3/
Cliqueu en el vídeo del Sàhara Bike per veure les fotos., conecteu els altaveus.

http://picasaweb.google.es/silviapiha/Peliculas#5434529033669236018

Pròxima parada….. Volta a Eivissa, si hi aneu ens veiem allà.